Gratis verzending vanaf 25,-

quick tennis - Partner van het abn amro OPEN 2024

Q Tennis is de officiële kleding- en merchandise partner van het ABN AMRO OPEN Tennis.  In 2023 was er een hele speciale editie: De 50e! Deze 50e vond plaats van 11 februari t/m 19 februari 2023 en natuurlijk zoals altijd in Ahoy Rotterdam.

 

Bij het ABN AMRO Open zit je boven op het tennis. Toptennis, want sinds 1974 stonden er talloze legendes op de baan in Rotterdam Ahoy. Bij je bezoek aan het ATP-tennistoernooi zie je niet alleen de tennis wereldtop strijden om de titel van dichtbij: het is een complete dag uit!

 

Van tennis clinics, meet & greets met jouw favoriete tennissers, tot shops en heerlijke restaurants. Naast toptennis is er dus voor iedereen wel wat te beleven op het ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy!

 

In 2024 vind het ABN AMRO OPEN plaats van 10-18 februari 2024. Voor het bestellen van kaarten klikt u hier: https://www.abnamro-open.nl/tickets-bezoek/tickets

Dank je wel voor je vraag/opmerking.

 

Wij doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dank je wel voor het inschrijven op onze nieuwsbrief.

Gebruik onderstaande kortingscode voor een
extra korting.

UMZJ6Q75

Cookies, ja ook deze site gebruikt ze voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen.
Voor meer informatie klik hier.