Gratis verzending vanaf 25,-

Ruilen of retourneren

Retouren en ruilen

Hoe werkt retourneren bij Q Tennis?
1)  Je kan je retourformulier hier downloaden. Deze kun je dan zelf uitprinten en invullen.
2)  Stop de pakbon met de retourinformatie in de doos (dit mag de originele verzenddoos zijn). Het is belangrijk dat deze ten alle tijden volledig ingevuld wordt en in de doos wordt bijgevoegd.
3)  Zorg ervoor dat de artikelen die je wilt retourneren onbeschadigd, in originele staat en met aangehechte labels in de doos zitten. Anders kunnen we de retour helaas niet in behandeling nemen.
4)  Je pakket retourneren bij Quick Tennis kan via DHL of Post NL. Je kan hier het retourportaal van Quick Tennis voor gebruiken via Sendcloud. In het verzendbericht van je pakket kan je hier de persoonlijke link voor vinden. De kosten voor het retourneren van een pakket zijn afhankelijk van de gekozen vervoerder. Kies je zelf een andere retourmethode? Dan zijn hier ook andere retourkosten aan verbonden. De beste en snelste methode is om je retour aan te melden via de Track en Trace code die je bij je originele bestelling hebt ontvangen.
5)  Download het retourlabel en bevestig de retour. Print het retourlabel uit en plak het op de doos. Breng je pakket naar een DHL of Post NL-punt en bewaar het retourbewijs goed!
6)  Na ontvangst van je retour betalen wij binnen 14 dagen het tegoed aan je terug via de betaalmethode van je bestelling.
Hoelang heb ik de tijd om mijn product(en) retour te sturen?
Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Bestelde artikelen mogen tot 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Producten dienen in originele staat en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
Hoe zie ik of mijn retour goed ontvangen is? 
Op het moment dat we je retour ontvangen hebben, ontvang je van ons een e-mail of kan je dit zien via de Track en Trace code van het retourportaal.
Garantie
Wij doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen. Als een artikel aan ons geretourneerd is, gaat ons beoordelingsteam ermee aan de slag en hoor je binnen 5 werkdagen of je klacht gegrond is.
Een artikel ruilen?
Heb je een andere maat nodig? Of is er een andere reden dat je je bestelling nogmaals wenst te ontvangen? Dan kun je je bestelling nogmaals in onze webshop plaatsen.
Het retouradres is:
Q Tennis
T.a.v. Afdeling Retouren
p/a Amstenrade 61
8219AC LELYSTAD
Document: Retourformulier Q Tennis 

Dank je wel voor je vraag/opmerking.

 

Wij doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dank je wel voor het inschrijven op onze nieuwsbrief.

Gebruik onderstaande kortingscode voor een
extra korting.

UMZJ6Q75

Cookies, ja ook deze site gebruikt ze voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen.
Voor meer informatie klik hier.